Madonna po sodelavce na Facebook

Foto: Žurnal24 Madonna je po navedbah predstavnice predana pomoči otrokom na Malaviju. (Foto: E
Za načrtovani novi album pevka Madonna išče sodelavce kar prek socialnega omrežja Facebook.
Oglej si celoten članek

Pevka Madonna, ki je leta 2008 izdala zadnji album Hard Candy, se je odločila, da je čas za novega. Način iskanja novih sodelavcev pa je za pop divo precej nenavaden. Na svojem profilu na Facebooku je namreč zapisala naslednje: "Uradno je! Moram se premakniti. Moram se potiti. Moram ustvarjati novo glasbo. Glasbo, na katero lahko plešem. Iščem najbolj nore, bolne in žilave ljudi za sodelovanje."

Pevka, ki ima 52 let, je svojo glasbeno kariero začela na začetku osemdesetih let prejšnjega stoletja. Izdala je enajst albumov in je ena najprepoznavnejših pop pevk na svetu. V Veliki Britaniji so jo razglasili za pevko, ki je v zadnjem desetletju največ nastopala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.