Madonna pobarvala ovce

Foto: Žurnal24
Pevka Madonna je zanetila bes zagovornikov živali, potem ko je za fotografiranje z barvami pobarvala svoje ovce.
Oglej si celoten članek

Devetinštiridesetletna pevka Madonna je čredo ovac s svojega posestva pobarvala z modro, rožnato, rumeno in zeleno barvo. Vse to je s svojim možem Guyem Ritchiejem storila v poklon slavnemu fotografu Cecilu Beatonu in za fotografiranje za naslovnico Vogue.

S tem dejanjem pa je razjezila goreče zagovornike živali. "Čemu je to potrebno in kaj bi rada s tem dokazala?" se je spraševal predstavnik RSPCA, dobrodelne ustanove, ki skrbi za živali in se bori za njihove pravice. "Gre za napačno sporočilo, kako ravnati z živalmi. Tudi če so barve neškodljive za živali, lahko nekdo to posnema z nevarnimi barvami."

Fotografiranje je namenjeno za knjigo Vogue Living: Houses, Gardens, People, ki prikazuje domove in vrtove slavnih osebnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.