Madonna pobegnila iz Beograda

Foto: Žurnal24 Madonna je po beograjskem koncertu takoj odbrzela na letališče.
Pevka Madonna je v sklopu svoje turneje sinoči pela tudi v Beogradu. Čeprav je hotela tam ostati še en dan, je dobesedno pobegnila iz države.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bilo v načrtu, da Madonna v Srbiji prenoči, se je pevka odločila, da takoj po koncertu, ki ga je odpela v parku Ušče, zapusti državo. Pojavile so se namreč informacije o morebitnem atentatu, ki so pevko velikega formata dobesedno pregnale na beograjsko letališče.

Po poročanju srbskih medijev je pevka od svojih sodelavcev dobila nasvet, naj po koncertu takoj zapusti Beograd. Rekli so ji, da v Srbiji ni varno, opozorjena pa je bila tudi na morebiten poskus atentata. Organizatorji so sicer zatrdili, da razloga za paniko ni bilo.

Čeprav je na koncert zamudila eno uro, je pevka navdušila oboževalce, ki jih je bilo okoli 30 tisoč. Da je pevka zamudila toliko časa, je po navedbah organizatorjev za take vrste koncert čisto normalno, da bi se tako dvignilo vzdušje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.