Madonna pokazala jezik, M.I.A. sredinca

Foto: Reuters Madonna Foto: Reuters Madonna Foto: Reuters Madonna Foto: Reuters Madonna Foto: Reuters Madonna Foto: Reuters Madonna
Letošnji Super Bowl je med polčasom popestrila Madonna in ponovno dokazala, da zna narediti šov in pol.
Oglej si celoten članek

Madonna je sinoči navdušila z 12-minutnim šovom na finalu lige NFL – v gladiatorski preobleki je odpela nekaj svojih največjih hitov, kot so Give Me All Your Luvin, Vogue, Like a Prayer in Music. Seveda pa tudi letos ni šlo brez incidenta. Lansko leto bradavičke, letos pa jezni sredinec, ki ga je naravnost v kamere pokazala M.I.A. Raperka je bila namreč ena izmed Madonninih pevskih gostov, med katerimi sta se znašla tudi Nicki Minaj in Cee Lo Green.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.