Madonna predstavila svoj dokumentarec

Foto: Žurnal24 Lourdes Madonna AFP
Madonna je na filmskem festivalu predstavila svoj prvi dokumentarec, ki ga je posvetila sirotam v Maleziji. Zanimivo je tudi to, da je film režiral njen nekdanji vrtnar in varuh otrok.
Oglej si celoten članek

Ena od najbolj znanih in predvsem najbogatejših pevk Madonna se je iz glasbe podala tudi na filmska platna. Tako je v New Yorku na filmskem festivalu Tribeca predstavila svoj dokumetarec z naslovom I am Because We are. Dokumentarec pripoveduje o življenju sirot v Maleziji, vključno z njenim posvojenim sinom Davidom Bando. Na režiserskem stolčku je sedel Nathan Rissman, ki je bil nekoč Madonnin vrtnar in ji je pomagal pri varstvu njenih otrok. "Začel je snemati domače filmčke z mojimi otroki, ki so mi bili zelo všeč," je Madonna pojasnila nenavadno povezavo med režiserjem in njenim dokumentarcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.