Madonna s fotografijo fanta izzvala burne reakcije

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevki očitno marsikdo ne privošči 36 let mlajšega ljubimca …
Oglej si celoten članek

Ameriški dan zahvalnosti je Madonna praznovala s fantom, plesalcem Ahlamalikom  Williamsom. 62-letna kraljica popa je na Instagramu objavila fotografije svoje družine, med drugim tudi eno, na kateri sedi v naročju svojega 26-letnega fanta. Fotografija je požela 200 tisoč všečkov, a izzvala tudi veliko zgražanja. Številni so namreč mnenja, da je zanj prestara in on premlad za njo. Par je skupaj že nekaj časa, lansko leto pa se jima je v bran postavil plesalčev oče. 

"Ljubezen ne pozna let. Moj sin živi La Vida Loca in srečen sem za njega," je za TMZ povedal Ahlamalikov oče. Plesalec je sicer le dve leti starejši od Madonnine najstarejše hčerke, Lourdes.  

Foto: Instagram Madonna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.