Madonna takole šokirala oboževalce

Foto: EPA Madonna Foto: EPA Madonna Foto: Reuters Madonna
Oboževalci v Rimu so bili pred dvema dnevoma šokirani ob pogledu na Madonno. Ta se jim je namreč smehljala z zlatimi zobmi.
Oglej si celoten članek

Pop kraljica Madonna se je v sredo mudila v Rimu, kjer je promovirala svojo verigo fitnes centrov. A bolj kot njena znamka je bil v ospredju njen nasmeh, s katerim je dobesedno šokirala oboževalce, saj si je nadela tako imenovani "grill", zlat vstavek za zobe, ki ga mnogi zvezdniki zadnje čase nosijo kot modni dodatek.

Pred nekaj leti so ga prvi začeli nositi raperji, zdaj pa se je nekako vrnil v modo, tudi zahvaljujoč Justinu Bieberju, Rihanni in Miley Cyrus. Je vam všeč ta moda?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.