Madonna žaluje za bratom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Anthony Ciccone je dočakal 66 let.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Madonna Družina pevke Madonne je razglasila žalostno vest, da je v 67. letu starosti umrl zvezdničin starejši brat Anthony. Madonna ima sicer kar sedem sorojencev. 

Anthony naj bi umrl v petek zvečer. Več let se je boril z alkoholizmom, mediji poročajo, da je mnogo let živel na ulici. 

Vest je javnosti sporočil Madonnin svak, Joe Henry, ki je poročen z Melanie Ciccone. Razlog smrti ni znan. 

Ciccone je imel leta 2013 težave s policijo, ker ni hotel zapustiti javnega stranišča. Po aretaciji je moral v bolnišnico. Policiji se je močno vinjen namreč upiral in pri tem utrpel poškodbe glave. Potreboval je devet šivov.

Madonna se na bratovo smrt ni odzvala, je pa znano, da nista bila v dobrih odnosih. "Jaz je nisem nikoli ljubil, ona mene ni nikoli ljubila," je nekoč izjavil Ciccone. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.