Madonna želi biti bolj kot Kim Kardashian

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Madonna je včasih postavljala pravila, kaj je moderno in kaj ne. Zdaj slepo sledi Kim Kardashian.
Oglej si celoten članek

Zdi se, da je Madonna vedno bolj obupana in ne ve več, kako bi se dokazala in kaj bi naredila. Tuji mediji poročajo, da si bomo kmalu lahko ogledali resničnostni šov kraljice popa, kjer bomo videli tudi vse njene otroke.

Pevka naj bi se trenutno še pogajala s produkcijsko hišo Bunim Murray, kaj in kako bi potekalo snemanje in kakšni so pogoji za snemanje takšnega šova. Ta ista produkcijska hiša stoji tudi za vsemi šovi o družini Kardashian.

V svoj šov bo vključila tudi svoje otroke: 18-letno Lourdes, 15-letnega Rocca in devetletna Davida in Mercy. Največji poudarek šova bo na ljubezenskem življenju pevke in ne na njenih otrocih. "Nikoli ne bi rekli, da se bo tako velika zvezda kot je Madonna odločila za ta korak. A to samo govori o tem, koliko so se časi dejansko spremenili,“ je povedal vir blizu pevki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.