Madonne se kabalisti sramujejo

Foto: Žurnal24 Madonni se sline pocedijo le ob pogledu na mlade moške. (Foto: Flynet)
Madonna si je spet omislila mladega ljubimca. S svojim izborom pa je ujezila kabalistične voditelje.
Oglej si celoten članek

Madonna se je že pred časom odločila, da svojih vrstnikov nikakor ne želi imeti v postelji. Kot pravi, so starejši moški "ali poročeni ali ločeni, tečni, debeli in brez las". No, njena nova pridobitev je res daleč od plešastega debeluha. 52-letnica se zdaj namreč dobiva s 33-letnim koreografom Brahimom Rachikijem.

Novica pa ni razveselila kabalistov, ki se bojijo za svoj imidž. Madonna je namreč njihova najbolj znana pripadnica in njen okus za moške, ki bi lahko bili njeni sinovi, ter nenehno ponočevanje po klubih bi na kabalo lahko metala slabo luč. "S kabalo je tako močno povezana, da njeno življenje vpliva tudi na druge člane. Zaradi neprimernega vedenja so jo že opozorili," je izdal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.