Madonnin zalezovalec ušel s psihiatrije

Foto: Fame Pictures
Foto: Fame Pictures
Moški, leta 1996 obsojen na deset let ječe zaradi zalezovanja kraljice popa in ki ima še vedno "zelo nasilna nagnjenja“, je pobegnil iz losangeleške psihiatrične bolnišnice.
Oglej si celoten članek

Robert Dewey Hoskins, ki je pred leti vlomil na Madonnino posestvo in grozil, da ji bo prerezal vrat od uhlja do uhlja, je pred dnevi odkorakal iz psihiatrične bolnišnice. "Hoskins je zelo psihotična oseba, ko ne jemlje svojih zdravil, in ima zelo nasilna nagnjenja," so zatem povedali na losangeleški policiji. Bi se morala Madonna bati za svoje življenje?

Pevkin zalezovalec je bil leta 1996 po njenem pričanju o nočnih morah, ki ji jih je povzročil s svojim zalezovanjem, obsojen na deset let zaporne kazni. Po odsedeni kazni so ga namestili v bolnišnico, julija lani pa so ga vnovič aretirali in poslali v psihiatrično bonišnico v Norwalku, iz katere je zdaj pobegnil.

Hoskins je pred leti verjel, da je Madonna njegova soproga, njenemu varnostniku pa je zagrozil, da ji bo, če ne bo njegova, prerezal vrat. Poleg tega je pred aretacijo leta 1996 tudi vlomil na pevkino posestvo, pri čemer je eden od glasbeničinih varnostnikov vanj izstrelil dva naboja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.