Madonnina hči: Napol gola in kosmata

Foto: Profimedia Lourdes Leon Foto: Profimedia Lourdes Leon
Provokativno!
Oglej si celoten članek

Hči Madonne in njenega bivšega telesnega stražarja Carlosa Leona, Lourdes Maria Ciccone Leon, se je na tednu mode v New Yorku pojavila v zelo provokativni opravi. Napol gola, čez prsi sta ji viseli le dve školjki, čez raztrgane kavbojke pa so ji gledale spodnje hlačke, se je sprehodila po modni pisti za znamko Gypsy Sport. Pozornost pa je pritegnila tudi z neobritimi nogami.

Magazin Je z Madonnino hčerko vse v redu?

Izpostavljanje neobritih delov telesa ni za Madonno in njeno hči sicer nič novega, saj sta v preteklosti obe že pokazali svoji kosmati pazduhi. Lourdes se z manekenstvom ukvarja že nekaj let, delala je tudi za znano oblikovalko Stello McCartney, ki je dobra prijateljica njene mame. Sicer pa manekensko kariero uspešno usklajuje s študijem na univerzi v Michiganu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:04 15. September 2018.

    Prava volkica kaj bi se mečkala😂😂😎

  • 14:58 13. September 2018.

    ojej tole je pa mal za bruhnit... tako članek kot fotke.

  • 12:24 13. September 2018.

    ... čez raztrgane kavbojke pa so ji gledale spodnje hlačke Pisunka očitno pozna en sam predlog: ČEZ (gledal je ČEZ …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.