Madonnina postavna hčerka na ljubezenskem oddihu

Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon
Lourdes je že tri leta srečna z njim.
Oglej si celoten članek

Lourdes Leon in njen fant Jonathan Puglia, s katerim je že več kot tri leta srečna, sta si privoščila počitnice v Mehiki, kjer so ju paparaci ujeli na plaži. 

Golobčka svoje ljubezni nista skrivala. V vodi sta se objemala in tudi poljubljala.

Puglia ni znan obraz. Mediji poročajo, da prihaja iz Ohia, ukvarja pa se s fotografiranjem. Že nekaj časa živi v New Yorku, njegova mama je frizerka in ima dva brata. Madonna naj bi bila nad njim navdušena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.