Madonno zasnubil mlajši ljubimec

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Madonnin najnovejši ljubimec Brahim Zaibat je zvezdnico spravil v dilemo. Šel je na kolena, pa čeprav je Madonna pred časom dejala, da se ne želi več poročiti.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletni Brahim Zaibat, ki je zadnji v vrsti Madonninih mlajših ljubimcev, si očitno zelo želi poroke s pop ikono. Nedavno jo je namreč zasnubil, a pevka mu še ni dala odgovora, saj ni prepričana, če se hoče spet poročiti. Da ji zakonski stan ne diši več, je dejala že takoj po razpadu zakona z režiserjem Guyem Ritchiejem, a Brahim se na to očitno ne ozira.

"Zasnubil jo, a Madonna mu še ni odgovorila. Pravi, da mora dobro razmisliti, preden bi se spet spustila v zakon. Z njim je sicer srečna, a njeni prijatelji niso prepričani, če bosta zvezo okronala s poroko," je izdal njen bližnji prijatelj. Brahim je medtem svojo 29 let starejšo izbranko že predstavil svoji mami Patriciji, ki je kar osem let mlajša od svoje bodoče snahe. A Patricia pravi, da je velika razlika v letih med Madonno in Brahimom sploh ne moti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.