Magnifico postal dedek, tako vroča pa je njegova snaha!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čestitke!
Oglej si celoten članek

Kot poročajo domači mediji, sta Peter Pešut in njegova partnerka Mateja postala starša, Robert Pešut Magnifco, Petrov oče, pa dedek. Par je prvorojenki nadel ime Liana. Da pričakujeta, je par na Instagramu delil že pred meseci in razkril, kako čudovita je postavna Mateja tudi kot nosečnica. 

Tako kot oče in tast sta glasbenika tudi Peter in Mateja, ki ustvarjata pod umetniškima imenoma Rex in Maars. Skupaj sta posnela skladbo Mobilni. Peter je s svojo srčno izbranko torej povezan tudi ustvarjalno, tako kot njegova starša Robert in Barbara, ki sta skupaj ustvarila številne uspešnice za domače glasbenike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:56 26. Oktober 2023.

    Najlepša je v desno roko s Frankenštajnom!

  • 14:38 26. Oktober 2023.

    Lahko je njemu, ko je prijatelj mafijcu, ki mu zrihta do včeraj nezazidljivo parcelo, danes pa je zazidljiva.

  • 13:34 26. Oktober 2023.

    Čapčević se bo razmnožu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.