Maja bo dva meseca "ujeta“ na ladji

Foto: Katja Uran
Foto: Katja Uran
Maja Založnik, ki je po nastopu v šovu The Voice of Germany tudi v Nemčiji znan obraz, bo čez tri tedne zapustila Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Za dva meseca se bo namreč preselila na nemško križarko Aido. "Dobila sem ponudbo, da grem z dvema kitaristoma na ladjo. S takšnimi nastopi je možno dobro služiti, pa še za prav posebno doživetje gre. Čez dan raziskuješ tuja mesta, hodiš naokoli, zvečer pa delaš tisto, kar najraje delaš,“ je za Žurnal24 povedala Maja in dodala, da bo ladja pot začela v Dubaju, nato pa bodo odpljuli proti Majorki in pot nadaljevali po Sredozemlju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.