Maja Keuc pristala v bolnišnici

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Naša letošnja evrovizijska predstavnica Maja Keuc je hudo zbolela, menda je morala celo v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Maja Keuc je po poročanju spletnega portala Slovenske novice tako hudo zbolela, da so jo odpeljali v bolnišnico. Njen nocojšnji nastop v Brežicah je zato odpovedan, namesto nje naj bi nastopila Neisha.

O počutju priljubljene pevke smo hoteli povprašati pri njeni PR službi, a se na naše klice zaenkrat še niso odzvali, tudi pevka je nedosegljiva. Sodeč po njeni objavi na Facebook profilu se je še pred nekaj urami počutila dobro, saj je veselo zapisala: "Dobro jutro, Slovenija!!!"

Upamo, da ni nič hujšega in da se bo Maja kmalu počutila bolje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.