Maja Keuc se bo poročila!

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
Pevka Maja Keuc je zaročena. Želi si poroke v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Švedski glasbenik Jonah Nilssen je med počitnicami v Španiji, na strehi hotela pod zvezdami, za roko zaprosil Majo Keuc, ki se je že pred tremi leti preselila v njegovo domovino, poroča planet.si.
"Jokala sva se, smejala sva se, kričala od sreče. Rekel mi je, da sem še uspela obraniti življenjsko iskrico, ki jo je videl v meni, ko sva se prvič spoznala, in da ve, da je to to. In jaz sem rekla, da vem da je to to. Ženila se bom,“ je navdušena temnolaska, ki se je v svojega Šveda zaljubila na prvi pogled.

Maja, ki si želi poroke v Sloveniji, še pravi, da jo je ljubezen spremenila. Sedaj je menda bolj mirna in samozavestna.

Golobčkoma čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:18 8. Februar 2016.

    Kje?

  • 11:46 8. Februar 2016.

    Ni rečeno, lahko se reče tudi ženin in nevesta :-)

  • 10:50 8. Februar 2016.

    "Ženila se bom." :-)))))) Pravzaprav se bo(š) možila. Ženil se bo on, lol. Edino če je on baba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.