Maja Keuc si je spremenila ime

Foto: Tibor Golob Maja Keuc Foto: Tibor Golob Maja Keuc
Kmalu naša pevka ne bo več nastopala s svojim imenom. "Na začetku bo malce zmede," je zaupala.
Oglej si celoten članek

Na letošnji Emi se je s svojo skladbo Close to You predstavila Maja Keuc, ki že dlje živi in ustvarja na Švedskem. S svojim nastopom, ki je požel veliko pohval, je zelo zadovoljna. "Malo sem šokirana (smeh). Že dolgo nisem nič izdala in sem se malo umaknila. Vedela pa sem, da bo, ko se vrnem in dam nekaj novega, to to. Nisem pa si predstavljala, da bo odziv tak, kot je bil. Na nič nisem računala, ampak sem izlila dušo in vizijo. Sem zelo pozitivno presenečena ter zelo srečna in vesela," je povedala.


Ker pa se zdaj bolj osredotoča na tuje trge, si je spremenila ime. Nastopa pod imenom Amaya. Izbrala si ga je, ker se lažje izgovori (Švedi in tujci imajo z izgovorjavo njenega priimka namreč veliko težav) in ima poseben pomen – v hindujščini pomeni iluzija, v japonščini pa nočni dež. "Zdelo se mi je zelo mistično in se zelo sklada z glasbo, ki jo zdaj želim delati in predstavljati. Poleg imena je še veliko drugih sprememb – skladba je v angleščini, imam nov imidž, novo glasbo, gre za nov začetek," je povedala.

Z novim imenom se bo odslej predstavljala tudi na slovenskih glasbenih odrih. "Na začetku bo malo zmede, ker je potreben čas, da se ljudje na ime navadijo, saj me vsi poznajo kot Majo Keuc. Mislim pa in upam, da bo glasba govorila zase in me bodo sprejeli kot novo osebo in novo glasbenico (smeh)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • zic
    00:07 12. Marec 2014.

    verjetno si si že zafural lajf s pohanjem, tko da lepo Johanaj skozi lajf...

  • 22:36 11. Marec 2014.

    Kadar odrasteš si pa ja ne daš nekega vzdevka z ipsilonom. To je tako otročje in brezglavo, da je joj.

  • 21:20 11. Marec 2014.

    Tudi če bo ta baba Cura Bura je ne bo nihče pogrešal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.