Maja ne bo nastopila z Merlinom

Foto: Žurnal24 Dino je Majo kot gostjo na svoj koncert povabil na Evroviziji, kjer sta zastopal
Maja Keuc, ki bi se danes zvečer v Križankah morala pridružiti bosanskemu pevcu Dinu Merlinu, je svoj nastop odpovedala.
Oglej si celoten članek

Naša letošnja evrovizijska predstavnica nocoj ne bo gostja na koncertu Dina Merlina v Križankah, saj je morala nastop zaradi zdravstvenih težav odpovedati. Majinega nastopa se je med drugim veselil tudi Dino sam, saj ga je naša glasbenica s svojim glasom na letošnji Evroviziji povsem prevzela.

 

Sicer pa Dino za slovenske oboževalce obljublja, da se bodo na današnjem koncertu naužili njegovih legendarnih skladb, kot so Jedna si jedina, Kad zamirišu jorgovani, Nešto lijepo treba da se desi, Supermen, Učini mi pravu stvar, Ja potpuno trijezan umirem in drugih uspešnic, ki jih je ustvaril v svoji več kot 30-letni karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.