Maja Prašnikar ima novega fanta!

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pevka Maja Prašnikar je na Facebooku sporočila novico, da je spet zaljubljena. Na njen zapis se je odzvala celo njena mami.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je Maja Prašnikar januarja za Žurnal24 potrdila namigovanja, da se je razšla s fantom Klemnom, s katerim je 2014 odpotovala na Filipine, kjer sta nameravala ostati, je lepotica spet našla srečo v ljubezni.

Njenemu novemu izbrancu je ime Žiga, veselo novico pa je sporočila na Facebooku. Pod objavo ji je čestitalo več oseb, oglasila pa se je tudi njena mami. "Resnično upam in ti želim, da boš končno našla tisto, kar iščeš in si želiš. Vso srečo obema. Tvoja mami,“ je zapisala. Tej misli se pridružujemo tudi mi.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:15 11. April 2016.

    Haha, koja radodajka.

  • 13:01 11. April 2016.

    Mami, kolikokrat si ji pa to ŽE zaželela..?? in kolikokrat ji boš to ŠE zaželela..??<br />Tu na Topniški, je bilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.