Maja Slatinšek odhaja v London

Foto: Žurnal24 Prejela je povabilo v London.
Mlada in predvsem zelo obetavna pevka Maja Slatinšek odhaja na glasbeni študij v London.
Oglej si celoten članek

Pevka, ki je sicer znana po dobrem glasu, je v tujini očitno še bolj opažena kot pri nas. Potem ko je punca letos postala prva Slovenka, ki je bila najprej zavrnjena doma in nato sprejeta na kar dva tuja evrovizijska izbora, na romunski in irski nacionalni izbor – na slednjem se je uvrstila celo na drugo mesto –, je zdaj prejela še povabilo v London.

Na tamkajšnjem inštitutu Contemporary Music Performance, ki je mimogrede ena izmed najbolj priznanih evropskih šol, so ji ponudili triletni študij, saj jih je Maja prepričala s svojim vokalom in znanjem. Težko dosegljivo priložnost bo pevka seveda s pridom in veseljem izkoristila.

Jeseni tako že odhaja v prestolnico Velike Britanije, kjer se bo vpisala v prvi letnik študija popularne glasbe in izpopolnjevala svoje solopetje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.