Maja šokirala z izborom glave družine

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Maja za glavo družine ni postavila Nika.
Oglej si celoten članek

V petkovi oddaji šova Kmetija: Nov začetek smo videli, kako je Jacqueline v spretnosti premagala 19-letno Majo, ki je morala šov nemudoma zapustiti. Še pred odhodom domov pa je morala določiti novo glavo družine.

Ostali tekmovalci so bili prepričani, da bo to postal njen fant Niko, a je Maja vse presenetila. Odločila se je namreč za Franca, ki je s tem nazivom prejel tudi imuniteto. "Nova glava je Franc, z namenom, da popaziš na mojo ljubezen,“ je svoj izbor razložila Maja.

Da ni postal glava družine, je Nika presenetilo, a je v tej odločitvi videl tudi pozitivno plat. Upa, da se bosta s Francem še bolj povezala.

Najmanj pa je Maja presenetila Fakija. Mladenka naj bi mu namreč rekla, da ne želi biti brez svojega fanta in da bi v primeru poraza hotela, da Niko en teden za njo zapustil šov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:34 8. November 2015.

    hahahahahahahahaha imuniteto podeliš drugemu, spotoma mu pa rečeš naj pazi da tatvoj nebo su vn hahahahahahahahahahahaha Če nebi bla taka …

  • 10:54 8. November 2015.

    niko, brcni to krav.... žuto-zmajo, kot je pritlikava in široka, ko prideš ven.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.