Maja za štiri leta zapušča Slovenijo

Foto: Sami Rahim / mediaspeed.net
Foto: Sami Rahim / mediaspeed.net
Talentirana Maja Keuc se za štiri leta seli v tujino.
Oglej si celoten članek

"Dragi moji, sprejeta sem na glasbeno akademijo v Rotterdamu!! Selim se že avgusta in vas že zdaj pogrešam! Obljubim, da vas bom vsake toliko časa razvajala z glasbenimi novostmi from Holland," je na svojem Facebook profilu objavila pevka Maja Keuc, nam pa zaupala, da je študij v tujini načrtovala že kar nekaj časa:

"Svoj študij v tujini sem načrtovala že dve leti, vendar sem v Slovenji ostala zaradi glasbene kariere, ki se mi je ponudila. Zdaj pa mislim, da je pravi čas, da se posvetim sama sebi kot izvajalki in na tem področju naredim, kolikor se le da. Čutim, da se moram malo umakniti, in mislim, da mi bo to dobro delo. Komaj čakam," pravi Maja, ki se na Nizozemsko seli za štiri leta. "Tam si bom morala zgraditi novo življenje, po eni strani sem zelo vznemirjena in vesela, po drugi pa me je malo strah, saj ne vem, kaj lahko pričakujem. Mislim pa, da ne bo nobenih težav in da se bom hitro privadila," še dodaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:35 20. Junij 2012.

    ...Maja, super!!!! ...ko se boš navadila njihovega lifa, TE NE BO VEČ NAZAJ!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.