Majhen penis le ni tako majhen!

Foto: Žurnal24 Anna je z Enriquejevo moškostjo zadovoljna!
Šala na svoj račun oziroma na račun svoje moškosti je pevcu Enriqueju Iglesiasu prinesla manj žensk med rjuhami.
Oglej si celoten članek

Latino pevec Enrique Iglesias obžaluje trditev, ki jo je izrekel na začetku svoje glasbene kariere. Takrat je namreč povedal, da je njegov penis majhen. Danes 32-letni zvezdnik pravi, da so ga govorice o majhni moškosti zasledovale vse od takrat.

Enrique je prepričan, da je z omenjeno šalo v posteljo spravil manj lepotic, kot bi jih lahko. A vsa njegova dekleta, tudi sedanja Anna Kournikova, so njegovo izmišljotino še kako ovrgla. "V šali sem rekel, da imam majhen penis. Vsi mediji so izjavo vzeli dobesedno, dekleta pa kaj kmalu ugotovijo, da to ne drži in so prijetno presenečena," še pravi zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.