Mali Mateo je Ivonin največji oboževalec

Foto: Marko Vavpotič.
Foto: Marko Vavpotič.
Ivona pravi, da je bil njen mlajši bratec Mateo njen največji oboževalec in da je bil ob razglasitvi rezultatov zelo žalosten, a zdaj razume, da ni vse v denarju.
Oglej si celoten članek

Mateo je največji Ivonin oboževalce. Kot pravi Ivona je bil Mateo zelo vesel, da jo je lahko spremljal v šovu Bar in da si je njene zmage zelo želel. "Ko je izvedel, da sem izgubila, je bil zanj šok. Začel me je iskati in ko sva se našla, sem ga močno objela. Potem se je kmalu počutil bolje. Kasneje se je pomiril, sploh ko sta mu mami in oči povedala, da ni vse v denarju,“ je za Žurnal24 povedala 20-letnica.

Povedala je, da so ga v šoli vsi poznali in da je organiziral svoje prijatelje, da oddajo vsaj po en glas za njegovo starejšo sestro: "V šoli so ga vsi poznali. Bil je pritisk zanj, ampak vse skupaj je bilo pozitivno.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.