Mali plamen na popotovanju v svet

Foto: LG Ljubljana
Foto: LG Ljubljana
V lutkovnem gledališču Ljubljana si lahko ob 18. uri na otvoritvi 13. Mini poletja v organizaciji Mini teatra Ljubljana ogledate predstavo za otroke z naslovom Mali plamen.
Oglej si celoten članek

Mali plamen Dubravke Ugrešić je ena najlepših pripovedk v hrvaški književnosti za otroke. Pripoveduje o malem plamenu, ki pobegne iz škatlice za vžigalice, saj noče svojega življenja preživeti tako, da prižiga cigarete in štedilnik.

Plamen je duša ognja, zato na potovanju, na katerega se poda, mnogi iščejo njegovo pomoč. Srečal bo sebi podobne, tiste, ki imajo v sebi ogenj in tisti, ki so ga izgubili. Pa bo pripravljen na pomoč priskočiti vsem?

Vstopnine ni!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.