Malibujevci bodo proslavljali

Foto: Žurnal24 Pevec skupine Malibu je dopustoval na Rogli.
Za skupino Malibu bo letošnje leto prav posebno, saj praznujejo 20-letnico delovanja. Pevec skupine je z družino moči nabiral na Rogli.
Oglej si celoten članek
Marjan Uljan se je z družino odpravil na oddih na Roglo, kjer so uživali v zimskih radostih. Pred pevcem skupine Malibu je letos pomembno leto. Skupina namreč praznuje 20-letnico delovanja, kar bodo ustrezno proslavili. Ob tej priložnosti pripravljajo novo ploščo, na kateri ne bo manjkalo novih hitov. Trenutno navdušuje njihova pesem Življenje so kot štenge.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.