Malijeva med tednom še v bolnišnici

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Fotograf Vesmin Kajtazovič ne želi govoriti o zdravstvenem stanju prijateljice Sabine Mali, vendar nam je vseeno zaupal, da je lepotica na pravi poti.
Oglej si celoten članek

"Veliko ne smem povedati, med drugim so taka tudi pravila Sabinine terapije," je bil sprva skromen Vesmin, vendar nam je kljub temu zaupal, da je s Sabino vse v redu: "Stanje se je zelo popravilo, pretekli konec tedna smo celo praznovali njen rojstni dan. Trenutno je med tednom v bolnišnici, vendar bo zelo kmalu zaključila s terapijo. Še to poletje. Punca je vsekakor na pravi poti in ne želi odnehati na pol poti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.