Malijeva zaključila s terapijo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Sabina Mali je očitno že zapustila psihiatrično bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Kot nam je konec junija, ko so Malijevo sprejeli v bolnišnico, povedal njen prijatelj Vesmin Kajtazovič, je Sabino močno prizadela dedkova smrt. V tistem času je imela tudi polne roke dela, kar je bilo za lepotico očitno preveč.

Sabina je bolnišnico lahko med vikendi zapuščala že od začetka avgusta dalje, zdaj pa je očitno že zaključila s terapijo. Kot je zapisala na Facebooku, je zelo srečna, in to ne le zaradi vremena. Srce je namreč poklonila novemu fantu, ki ga na svojem profilu imenuje Piki.

Kako je s Sabino in kdo je njen novi izvoljenec, katerega ime še skriva, smo želeli preveriti iz prve roke, a nam lepotičke še ni uspelo dobiti.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    10:44 26. Avgust 2011.

    verjetno kdo iz psihiatrije :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.