Malnarjeva si je našla nov izziv

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Maja Malnar je vendarle našla tisto, kar je iskala in se odločila, da se poda novim izzivom naproti.
Oglej si celoten članek

Maja Malnar že nekaj časa živi v Los Angelesu, kjer si je ustvarila dom s fantom Justinom Nappijem. Zadnje čase pa jo pot velikokrat vodi v Evropo, kjer se trenutno odvijajo tedni mode, na katerih Maja išče navdih.
 
Nedavno se je odločila in svojo strast do mode tudi prelila v izdelke. "Že od nekdaj čutim strast do mode in končno sem se odločila, da začnem svojo linijo,“ je za Story povedala Maja. "Dolgo časa sem iskala tisto, kar me bo res veselilo in v čemer se bom našla, in končno lahko rečem, da imam toliko strasti pri ustvarjanju, da sem na začetku šivala vsako jutro do zjutraj, ko sem prvič kupila blago v New Yorku. Tako da me to res veseli in uživam v tem.“ Delo izpod svojih prstov je Maja pokazala na večerji AmfAr gala, kjer je blestela v zlati kreaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.