Mama leta je Jennifer Garner

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Prestižna ameriška revija za starše Today's Parent je laskavi naziv mama leta podarila igralki Jennifer Garner.
Oglej si celoten članek

Prestižna titula zvezdniška mama leta, ki jo že tradicionalno podarja revija Today's Parent, je letos pripadla 40-letni igralki Jennifer Garner. Jennifer ima z igralcem Benom Affleckom tri otroke, desetmesečnega Samuela ter hčeri Violet (7) in Seraphino (3). Igralka je ena od redkih zvezdnic, ki jo redno videvajo v družbi otrok in ki jim sama pripravlja obroke ter celo peče kruh. "To mi je v zabavo, tudi moja mati je to počela. Veseli me, da lahko gledam otroke, kako odraščajo srečno in zdravo," je nekoč povedala Jen.

Na drugo mesto se je uvrstila Reese Witherspone, prav tako mama treh otrok, na tretjem mestu je Beyoncé, sledita pa ji Jessica Simpson in Jessica Alba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.