Mama mia! Ota Roš očarala z visokim razporkom!

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Prava paša za oči in ušesa.
Oglej si celoten članek

Fejmiča Gašper Bergant in Žan Papič, ki sta v studiu Pop Ina spregovorila o premieri predstave Fejmiči, sta bila verjetno več kot navdušena, ko sta zagledala voditeljico Oto Širca Roš, ki je tistega večera nosila prekrasno črno oprijeto obleko z visokim razporkom, ki je razkrival njene lepe noge.

Da so noge eden od glavnih Otinih atributov, so stilisti na POP TV odkrili že pred časom. Mamico dveh sinov, ki je voditeljsko pot začela na radiu, so tako že večkrat oblekli v krajše kreacije. 

Prava paša za oči in seveda tudi ušesa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:20 18. Oktober 2023.

    Brez oglaševanja prosim . Nima kaj pokazat..

  • 18:20 18. Oktober 2023.

    Lepe noge??? No ja...za debatirat.

  • 08:26 18. Oktober 2023.

    C.R. kako mora biti šele ubrisan tisti, ki plačuje te tvoje blefe s kavča...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.