Mama mia! Takšna je Tara Zupančič brez ličil!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nje se vizažist ne bi smel dotakniti.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Tara Zupančič, ki smo jo spremljali v oddajah in šovih Zvezde plešejo, Pop In in Kuhinja na kolesih, je ena tistih srečnic, ki se lahko pohvali z brezčasno lepoto in popolno kožo. Vedno brezhibna, vedno čudovita - tudi brez ličil, kar dokazujeta posnetka, ki ju je objavila na družbenih omrežjih. Bi verjeli, da je osmega avgusta praznovala 35 let? 

Tare trenutno ne gledamo na malih ekranih, kar pa ne pomeni, da sedi križem rok. Je lastnica dveh blagovnih znamk Varishana voice in Varishana Takamao. Lepotica ustvarja personalizirane zvočne slike in nakit ter pisana oblačila za prosti čas. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:18 30. Avgust 2023.

    Mama mia,kakšni idiotski članki!!!

  • 13:30 29. Avgust 2023.

    Ni mi jasno kaj hočejo ženske s temi objavami brez ličil. Vsakemu je jasno, da prav vsaka zgleda bolje, ko …

  • 11:21 29. Avgust 2023.

    Tako to biva i na https://talismani.rs

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.