Mama morala odgnati vztrajno oboževalko

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Filip Flisar, svetovni prvak v smučarskem krosu, pravi, da ima veliko oboževalcev in oboževalk.
Oglej si celoten članek

Filip ni le zelo uspešen mladenič, ampak tudi izjemno simpatičen, zato ni čudno, da se zanj zanimajo tudi lepa dekleta, ki mu pošiljajo razna sporočila. "Ja, dostikrat dobim kaj takega. Če drugega ne, se kakšnemu sporočilu nasmejem. Včasih res kakšne zelo zanimive stvari dobiš, to pač spada zraven. Ženitne ponudbe pa še nobene nisem dobil. To, kar dobim, je nekaj normalnega in seveda, da bom takoj zagrabil pa nekam šel,“ je za Story povedal postavni Štajerec.

Filip je sicer imel nekoč manjše težave z zelo vztrajno oboževalko. Znebil se je je šele s pomočjo mame … "Ko sem bil kar dosti mlajši, je bila ena res zelo zaljubljena vame in me je nenehno klicala, da res nisem več vedel, kaj naj naredim. Tako je bila vztrajna, da mi je prekipelo in sem ji dal kar mamo na telefon. Sem rekel mami, daj, prosim, ti ji povej, potem pa je nehala klicariti. Drugih ekstremov pa ni bilo. Imam srečo, da nisem Robbie Williams ali pa Ashton Kutcher,“ je povedal 27-letnik, ki je že nekaj časa srečno zaljubljen v svojo Indiro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.