Mama ogroža njeno zdravje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Mama Amande Bynes si pred resnico zatiska oči.
Oglej si celoten članek

Mati igralke Amande Bynes je za javnost povedala, da njena hči nima niti shizofrenije niti bipolarne motnje.

Njene težave, pravi gospa Bynes, so povezane z marihuano, ki je ne uživa več, zato tudi zdravil, ki so ji jih predpisali zdravniki, ne potrebuje. Veliko virov pa je portalu TMZ povedalo, da si Amandina mama pred resnico zatiska oči. Amanda naj bi imela hude duševne težave, kar dokazuje tudi lanska odločitev sodišča, da mora igralka na psihiatrijo. Sodišče se je za to odločilo na podlagi zdravniških poročil o Amandinem zdravju.

Da je z Amando nekaj hudo narobe, je njena okolica spoznala, ko je svojega psa polila z bencinom in ga hotela zažgati. Tudi zvezdničini odvetniki so na sodišču, ko se je morala Amanda zagovarjati zaradi kaznivih dejanj, za njeno obnašanje krivili duševne težave. Kot poročajo, je zvezdnica na psihiatriji govorila o "zlobni Amandi", se začela zvijati, kot bi na njej izvajali eksorcizem, in se gristi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.