Mamica Kate se počuti zelo osamljeno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po rojstvu sina Kate Middleton nima nobenih prijateljic.
Oglej si celoten članek

Britanska lepotica, cambriška vojvodinja Kate Middleton, se je morala večini prijateljev odpovedati že ko se je poročila s princem Williamom. Zdaj ugotavlja, da nima nobenih prijateljic, ki bi imele otroke.

"Kate se počuti osamljeno. Včasih joka, delno zaradi sreče, ker se ujame s sinom Georgeem, delno pa zaradi osamljenosti," je povedal vir.

"Na drugi strani pa ima William še preveč obveznosti. Z veseljem se je prve dni posvetil sinu, zdaj pa je zadovoljen, da ga prepušča v žensko oskrbo. Res je, da se je naučil menjati plenice, vendar se mu zdi, da ga vojska trenutno bolj potrebuje," je zaupal vir blizu družine.

Kate pa hrepeni po možu. Ne samo, da ga bolj poredko vidi, zaradi njegovih obveznosti se celo redko slišita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.