Mamica Kate že izgubila trebušček

Foto: Reuters princ William Kate Middleton Foto: Reuters princ William Kate Middleton Foto: Reuters princ William Kate Middleton Foto: Reuters princ William Kate Middleton Foto: Reuters princ William Kate Middleton Foto: Reuters princ William Kate Middleton
Kate Middleton je danes čakala prva obveznost po rojstvu sina Georgea - skupaj z Williamom sta otvorila maraton.
Oglej si celoten članek

Vojvodinjo Catherine, ki je 22. julija postala mamica, je danes čakala prva obveznost. Skupaj z možem princem Williamom sta namreč otvorila maraton okoli otoka Anglesey, na dogodku pa so bile vse oči seveda uprte prav v Kate, ki je po rojstvu sina Georgea pokazala vitko postavo. Vojvodinjo so paparaci v objektiv sicer ujeli že pred nekaj dnevi, a to je bil njen prvi "službeni" nastop v javnosti po porodu.

Kate in William sta bila na dogodku videti zelo dobre volje, malega princa pa sta ta čas pustila v varstvu babice Carole. Kate je nosila preproste črne hlače, srajico in suknjič olivno zelene barve, ter udobne čevlje z nizko polno peto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.