Mamica že naslednje leto?

Foto: Žurnal24
Paris Hilton si je prisegla, da bo naslednje leto postala mamica.
Oglej si celoten članek

Paris bi se rada igrala z otrokom.  © AFP

 
Dedinja hotelskega imperija Hilton je trenutno samska, kljub temu pa je prepričana, da bo naslednje leto zibala. Predpriprave je menda že začela. "Naslednje leto želim postati mama. Svoje telo sem na to nalogo že začela pripravljati,“ je pred kratkim povedala Paris , ki pa ni želela izdati, kaj vse spada v predpripravo. Morda bi bilo najpametneje začeti pri razstrupljevanju telesa, kajti Paris se še vedno podi od enega pijančevanja k drugemu.

Kot je povedal svetlolaskin znanec, si Paris otrok želi že od nekdaj: "Rekla mi je, da si želi veliko otrok in življenje daleč stran od medijev. Zamislila se je nad svojim divjim življenjem. Ko je izvedela, da je Nicole Richie noseča, je bila presrečna, saj je prepričana, da bo odlična mati. Takrat je spoznala , da bo treba odrasti in se začeti obnašati bolj odgovorno.“
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.