Mamice ogorčene nad Williamom in Kate

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Princ William in Kate sta se odpravila na počitnice na rajske Maldive in nase navlekla gnev mamic.
Oglej si celoten članek

Britanski princ William in njegova žena Kate zaradi polnih urnikov v zadnjem času nista imela časa za ljubezen. Zato sta se odločila, da se na dopust odpravita na rajske Maldive, sinčka Georgea pa pustita pri varuški in Katinih starših.

To je po poročanju RTL močno razburilo mamice, ki ne morejo razumeti, kako je lahko Kate svojega osemmesečnega sina pustila doma. "To ne gre. Jaz brez svojih otrok ne morem biti," pravijo nekatere mamice, druge pa poudarjajo, da bi otroka vzele s sabo.

Katie Nicholl, poznavalka sveta slavnih in bogatih, pa meni popolnoma drugače. "A ni fantastično, da sta lahko William in Kate sama odpotovala na počitnice? Mnogi starši bi bili veseli, če bi si to lahko privoščili. Za člane kraljevih družin je to nekaj čisto običajnega. Kraljica je svoje otroke mnogokrat pustila doma," je poudarila.

Kakšno je vaše mnenje? Bi otroka pustili doma ali ga vzeli s sabo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:53 13. Marec 2014.

    Zmente se kaj je prav in kaj ni... To je pač modra kri... oz. gnoj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.