Mamici bosta postali tudi te dve znani Slovenki

Foto: Profimedia
Pred Ano Marijo Mitič in Sano Grohar je prav posebna življenjska vloga.
Oglej si celoten članek

Poplavi zvezdniških mamic se bosta kmalu pridružili tudi voditeljica in komičarka Ana Marija Mitić ter nekdanja miss Slovenije Sanja Grohar. Sanja je pred kratkim ravno dahnila usodni da, z možem Matejem pa imata očitno še en razlog za veselje več, pravijo njuni najbližji prijatelji, saj bosta kmalu postala starša. Trenutno, verjetno še zadnjič v dvoje, uživata v Grčiji, ki sta jo izbrala za svoje poročno potovanje.

Magazin Sanja Grohar le pokazala, kakšna nevesta je bila

Prav tako pa bo mamica postala tudi vedno nasmejana, sončna in srča Ana Marija Mitič, ki je na svoji spletni strani zapisala, da družino postavlja na prvo mesto in da se v svet slavnih in zabavnih vrača šele jeseni 2019. Čestitke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:45 5. September 2018.

    O Groharjevi skoda izgubljat besede,zafnana in prepotentna,cefurka Miticeva pa zoprna in negledljiva ko driska.Debela in zamasceba,po moje ni razlike,ce je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.