Mamo zaradi Milana zaprla v WC

Foto: Tomislav Miletic
Foto: Tomislav Miletic
Severina je za srbsko izdajo revije Story izdala, zakaj je morala svojo mamo za dva dni zakleniti v stranišče …
Oglej si celoten članek

Severina je v ekskluzivnem intervjuju za srbsko izdajo revije Story povedala, da je bila nad lažmi, ki jih je v medijih širil njen nekdanji zaročenec Milan Popović, najbolj razburjena njena mama Ana. Da ne bi poklicala novinarjev, jo je morala Severina zapreti v stranišče. Novinarjem je namreč želela pokazati mesto, na katerem je klečal Milan, ko jo je prosil za hčerino roko. "Ljubila sem te kot sina, a zdaj, brat, nisi ne človek ne moški," je Seve v intervjuju povzela mamine besede in dodala, da je mama Milana nekoč potolažila s 13 kilogramov težkim pršutom, po grdih lažeh v medijih pa izjavila: "Zanj mi ni tako žal, žal mi je za tisti pršut."

Seve je dodala, da mu bosta s sinom Aleksandrom, za katerega pevka in srbski kralj bakra bijeta bitko na sodišču, lahko oprostila, a da mu njena mama ne bo nikoli. Milan naj bi po Severininih besedah, med drugim, lagal tudi o tem, da mu Seve brani stike s sinom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:52 24. December 2013.

    Se vidi, da si tudi ti dvakrat žgan, sicer pa v glavi "M"!!

  • 11:26 23. December 2013.

    Ne niso to srbska posla, to je srbski pimpek .xxx, kvalitetna sperma in ne mali slovenski pimpek M.

  • 11:54 22. December 2013.

    punca naj najprej počisti pod svojim pragom,potem na se loti drugih.....nikdar ni en sam krivec....je pa tu denar zraven,to vemo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.