Manekenka in igralec pričakujeta prvega otroka!

Foto: Profimedia irina shayk Foto: Profimedia irina shayk
Več virov je potrdilo, da je Rusinja Irina Shayk v veselem pričakovanju.
Oglej si celoten članek

Ruska manekenka Irina Shayk, ki je od lanskega maja v zvezi z igralcem Bradleyjem Cooperjem, je na včerajšnji modni reviji spodnjega perila znamke Victoria's Secret spretno skrivala svoj trebušček, kmalu zatem pa so mediji objavili vest, da 30-letnica pričakuje otroka.

To je kanalu E! potrdilo več virov, par pa vesele novice še ni komentiral, sta pa oba v intervjujih že večkrat dejala, da si želita otrok. Ta tema naj bi bila sicer tudi razlog, da se je Cooper razšel z manekenko Suki Waterhouse, ki na materinstvo še ni bila pripravljena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.