Manekenka poleg roke izgubila še oko

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Lauren Scruggs, ki je bila na začetku meseca vpletena v nesrečo s še vedno delujočim propelerjem, je po amputaciji roke zdaj izgubila še levo oko.
Oglej si celoten članek

Manekenki in modni blogerki Lauren Scruggs, ki je po nesreči, v kateri je ob odhodu iz manjšega letala na letališču v Teksasu stopila pred še vedno delujoči propeler, že izgubila levo roko in utrpela številne poškodbe na glavi ter ramenu, so morali žal zdaj odstraniti še levo oko. "Trpi neznosne bolečine," je razkrila njena mama Cheryl.

Mlado stilistko, ki je sodelovala tudi pri seriji Opravljivka, so po nesreči tretjega decembra sicer takoj prepeljali v bonišnico, kjer zdaj okreva. Njena mama je še povedala: "Lauren okreva presenetljivo dobro glede na okoliščine. Zdravniki so zelo zadovoljni z njenim napredkom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.