Manekenka presuha za Victoria's Secret

Foto: Reuters Chanel Iman Foto: Reuters Chanel Iman
Medtem ko je morala manekenka Adriana Lima pred modno revijo Victoria's Secret hujšati, je imela njena kolegica Chanel Iman drugačne težave.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna lepotica se je morala zrediti za sedem kilogramov, saj odgovorni omenjene blagovne znamke z njenimi merami (81/58/84) niso bili prav nič zadovoljni. Chanel zahteva ni presenetila. "Pri meni je vedno obratno. Pijem veliko beljakovinskih napitkov in treniram z utežmi. Dan pred modno revijo pa k sebi povabim prijatelje in vsak s seboj prinese nekaj za jesti. Prižgemo žar in se skupaj zabavamo," je razložila temnopolta gazela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.