Manekenka razglasila bankrot

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Janice Dickinson, ki je samooklicani prvi supermodel, je oznanila, da je na robu bankrota. Njen dolg znaša kar 725 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Ameriška manekenka Janice Dickinson, ki se je mnogi morda spomnite kot sodnico v šovu Ameriški top model, je bankrotirala, saj je davkariji in različnim zdravstvenim ustanovam dolžna 625 tisoč funtov (približno 725 tisoč evrov).

Tako visok dolg je dosegla predvsem z neplačevanjem davkov, saj mora davkariji izplačati 312.500 funtov (približno 362 tisoč evrov), zdravstveni ustanovi v Kaliforniji pa je dolžna 5.000 funtov (približno 5.800 evrov), poroča časnik New York Post. Poleg tega je enako vsoto dolžna tudi znanemu dermatologu, ki skrbi za lepoto zvezdnic, Arnoldu Kleinu. Čez leta pa se je nabralo še več neplačanih računov in 58-letnica je tako dolžna že več kot pol milijona.

A vrtoglavi dolgovi je kljub temu ne zadržujejo pri nadaljnem zapravljanju, saj je zvezdnica pred nekaj meseci oznanila, da se bo spet poročila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.