Manekenka se tolaži pri Seanu Pennu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lepa manekenka Petra Nemcova po prekinjeni zaroki z igralcem Jamiejem Belmanom išče uteho pri svojem nekdanjem ljubimcu Seanu Pennu.
Oglej si celoten članek

Sean Penn je pravi magnet za mlade lepotice. Njegova zadnja pridobitev naj bi bila 19 let mlajša češka manekenka Petra Němcová, ki je na začetku meseca razdrla zaroko z britanskim igralcem Jamiejem Belmanom. Dvaintridesetletna lepotička naj bi zatem našla uteho pri igralcu, s katerim so ju sicer romantično povezovali že pred štirimi leti, ko je bil zvezdnik še vedno poročen z igralko Robin Wright.

Parček so tako pred kratkim opazili na romantični večerji v New Yorku. "Petra se ga je ves čas dotikala. Božala ga je po nogi in ramenu, Sean pa je bil videti zadržan. Vendar sta restavracijo zapustila skupaj," je povedal neimenovani vir.

Petra se je z nekdanjim zaročencem, s katerim sta bila skupaj od spomladi leta 2010, razšla v prijateljskih odnosih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.