Manekenka švedsko princeso s tem komentarjem zagotovo spravila v zadrego

Foto: Profimedia
Povezuje ju le ena stvar ...
Oglej si celoten članek

Švedske medije so preplavile novice o ljubezenskem življenju princese Madeleine, čeprav pri njej na tem področju ni nič novega. Od leta 2013 je poročena z ameriškim podjetnikom Chrisom O'Neillom, s katerim ima tri otroke. 

O princesi tabloidi spet pišejo, ker jo je v intervjuju omenila manekenka Carolina Gynning. Dekleti se ne poznata, ju pa povezuje nekdanja ljubezen. Obe sta bili v zvezi z Mattiasom Trotzigom, šefom podjetja "Co-Society". Gynning, ki je z bogatašem ljubimkala osem let po princesi, je v podkastu Fördomspodden na vprašanje o Madeleine izjavila: "Obe sva seksali z istim moškim." Ob tem komentarju se je princesi po obrazu verjetno razlila rdečica ... O njuni zvezi niti Trotzig ni govoril na tak način. Javnosti je znano le, da sta se spoznala na rojstnodnevni zabavi leta 2001 in da sta bila skupaj le nekaj mesecev. "Bila sva mlada. Madeleine je bila eno od mojih prvih deklet. Zelo rad sem jo imel. Zaradi publicitete je bilo težko, sicer pa se rad spominjam najinega skupnega časa," je pred leti povedal 44-letnik, ki princesi in njeni družini želi vse najlepše. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.