Manekenki paparaci zlezli med noge

Foto: Profimedia Yasmin Brunet Foto: Profimedia Yasmin Brunet Foto: Profimedia Yasmin Brunet Foto: Profimedia Yasmin Brunet Foto: Profimedia Yasmin Brunet
Brazilska manekenka je s fantom uživala v Portofinu. Paparaci niso bili daleč …
Oglej si celoten članek

Brazilska manekenka Yasmin Brunet se je v italijanskem Portofinu na ležalniku nastavljala sončnim žarkom. V črnih dvodelnih kopalkah je pokazala svoje popolno telo, ki so ga v objektiv ujeli paparaci. Lepotica jih več kot očitno ni opazila, tako kot tudi ne njen spremljevalec Evandro Soldati, ki se prav tako ukvarja z manekenstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:59 30. September 2018.

    niso zlezli paparaci med njene noge ,ampak jih je ona povabila tja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.