Manekenko napadla divja svinja in ji poškodovala zadnjico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neverjetno, kaj vse se lahko zgodi nekaterim!
Oglej si celoten članek

Venezuelski manekenki in svetovno znani fitnes trenerki  Michelle Lewin se je med snemanjem na rajskih Bahamih pripetil neljubi dogodek, v zadnjico jo je namreč ugriznila čisto prava divja svinja. Ne eni izmed bahamskih plaž je plavanje s svinjami sicer doživetje, ki si ga omislijo turisti s celega sveta, a manekenka verjetno ni pričakovala, da bodo nad njeno zadnjico, tako kot njenih 13 milijonov Instagram sledilcev, navdušene tudi divje svinje.

Magazin Fotografije prvih plastičnih operacij

Lepotica je video z neljubim dogodkom objavila na Instagramu, na posnetku pa se tudi dobro vidi, da si jo je svinja kar dobro "privoščila". Vendar brez skrbi, lepotici so se oboževalci že javili, da ji rano z veseljem pozdravijo s poljubčkom. 

Magazin Prodajalke razkrile, kaj najbolj mika tatove

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.